The International Public Relations Association (IPRA) on julkistanut 2012 The Golden World Awards for Excellence in PR -kilpailun voittajat.

Toukokuussa 2012 julkaistu Vuosisata suhdetoimintaa – Yhteisöviestinnän historia Suomessa -teos (Otava 2012) palkittiin Publications-kategorian parhaana. Samassa kategoriassa palkittiin myös saksalaisen METRO GROUPIN vuosikertomus 2011.

Vuosisata suhdetoimintaa kertoo laaja-alaisesti viestintäalan kehityksestä 1900-luvun alusta tähän päivään. Teos syntyi ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n käynnistämän historiahankkeen lopputuloksena ja kattaa paitsi lähdemateriaalin pintaan nostamat ilmiöt, myös sellaiset tapahtumat, jotka ovat kokeneimpien viestintäkonkareiden mielissä edelleen. Yhdeksän kirjoittajan joukossa on alan senioreja, kuten lehdistöneuvos Pekka Kivelä, viestinnän lehtori Anssi Siukosaari ja professori Jaakko Lehtonen. Kullakin kirjoittajalla oli oma viestinnän osa-alue tutkittavanaan. Teos esittelee katsauksen muun muassa talousviestintään ja julkisen alan viestintään. Kirjan päätoimittajia ovat Pirjo von Hertzen, Elina Melgin ja Leif Åberg.

Kilpailu keräsi osallistujia ympäri maailmaa: ehdokkaita palkittaviksi tuli 48 maasta. Kansainvälistä, 24 maan edustajista koostunutta tuomaristoa johti IPRA:n hallituksen jäsen Dr. Zehra Güngör.

Palkintoja myönnetään kaiken kaikkiaan 30 kategoriassa. Lisäksi jaetaan United Nations Special Award ja GWA Grand Prix. Kahden jälkimmäisen voittajat julkistetaan ja kategorioiden parhaat palkitaan Istanbulissa 9.11.2012 järjestettävässä gaalassa.