Luettavissa ovat Kauppalehden verkkopalvelun pääuutiset, tärkeimmät pörssitiedot sekä yritys-, auto- ja Oma raha -uutiset. Uusi sivusto on ensimmäisiä html5-tekniikkaa käyttäviä mobiilisovelluksia Suomessa.

– Uutisvirtaa, etenkin talousuutisia, halutaan seurata nykyisin pitkin päivää erilaisissa lukutilanteissa, ja mobiilikäyttö lisääntyy koko ajan. Päättäjäyleisöstämme jo noin puolet käyttää verkkopalveluja mobiililaitteella vähintään viikoittain. Haluamme tuoda Kauppalehden uutistarjonnan lukijoillemme siinä muodossa, kun he pitkin päivää sitä tarvitsevat, kertoo Kauppalehden sisältömyynnin johtaja Johanna Suhonen.

Uutisvirtasovellus on ensimmäinen Kauppalehden laiteriippumattomaton mobiilisovellus. Kauppalehden näköislehdet ovat saatavilla Applen iPad- ja iPhone-laitteille sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttäville tableteille ja puhelimille.

Kauppalehden uutisvirtasovellus on noudettavissa osoitteessa app.kauppalehti.fi

Kauppalehden uutisvirta-mobiilisovellus on käytettävissä osoitteessa app.kauppalehti.fi kaikilla kosketusnäytöllisillä älypuhelimilla. Muille kuin kosketusnäytöllisille laitteille käytettävissä on mobiilisivusto m.kl.fi.

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Kun käyttäjä siirtyy kosketusnäytöllisen puhelimen selaimella osoitteeseen www.kauppalehti.fi, hänelle tarjotaan automaattisesti mahdollisuutta siirtyä käyttämään sivustoa uudella sovelluksella. Sivusto tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa sovellus puhelimen kotinäkymään.