MBA Heikki Rotko (50) on toiminut sähköisen median johtotehtävissä yli 25 vuoden ajan. Hän aloitti uransa kaupallisen radiotoiminnan parissa Radiobooking Oy:n toimitusjohtajana. Rotko oli käynnistämässä MTV3- kanavaa vuonna 1992 ja hän toimi MTV Oy:n valtakunnallisen myynnin myyntijohtajana vuoteen 1997 asti. Ennen nykyistä tehtäväänsä MTV MEDIAn varatoimitusjohtajana Rotko oli Talentum-konserniin kuuluneen internetkonsultointiyhtiön toimitusjohtaja 1997-2001. Heikki Rotko on myös Euroopan kaupallisten tv-yhtiöiden toimialajärjestön Egtan hallituksen puheenjohtaja.

”Heikki Rotko saa johtaakseen Suomen johtavan televisio- ja radioyhtiön, jolla on erittäin vahva asema ja positiivinen kehitys verkkoliiketoiminnassa”, sanoo MTV Oy:n hallituksen puheenjohtaja Torsten Larsson.

”Rotkon monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus sähköisen viestinnän johtotehtävistä sekä hänen kykynsä uudistaa ja kehittää liiketoimintaa luovat parhaan mahdollisen pohjan MTV MEDIAn menestykselle myös jatkossa”.

”Pekka Karhuvaaran tehtävät hallitustasolla liittyvät toimitusjohtajan työn tukemisen lisäksi edunvalvontatyöhön erityisesti nyt käynnistyvissä laajoissa lainsäädäntöhankkeissa, jotka koskevat media-alaa ja joilla on keskeinen merkitys MTV MEDIAn liiketoiminnalle”, Torsten Larsson sanoo.

MTV MEDIAan kuuluvat MTV3-, Sub- ja AVA-kanavat internet-, tekstikanava- ja mobiilipalveluineen ja 21 maksukanavaa MTV3- ja CANAL+ -tuotemerkkien alla sekä valtakunnallinen radiokanava Radio Nova.