Suomi24 Yritysprofiili on täysin uusi, erityisesti pk-yrityksille suunnattu avoin profiili, jonka avulla yritykset voivat jalkautua suomalaisten kuluttajien keskuuteen verkossa. Yrityksille profiili toimii nopeana väylänä palvella asiakkaitaan ja käyttäjille yritysten tavoittaminen tulee entistä helpommaksi. Profiilin avulla yritykset voivat halutessaan myös vaikuttaa asiakkaiden ostopäätöksiin vaikkapa tuotetietouden avulla. Yritysprofiilit on tunnistettavissa niiden yhteyteen lisätyistä ikoneista.

”Yritykset ymmärtävät, että perinteisen markkinoinnin keinot eivät enää toimi, vaan heidän pitää olla kuuntelemassa ja keskustelemassa siellä missä ihmiset jo ovat. Avoimempi Suomi24 mahdollistaa merkityksellisen keskustelun ja erilaisen palvelukanavan yrityksille”, Suomi24:n johtaja Jarno Alastalo sanoo.

Suomi24 tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa maksullisia yritysprofiileja, jotka on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille. Maksullisten yritysprofiilien avulla yritykset saavat muun muassa brändinsä mukaisen ilmeen profiilisivulleen, räätälöidyn palvelun käyttöön opastavan koulutuspaketin sekä mahdollisuuden nostaa sivulle vaikkapa kampanjoita ja viimeisimpiä tarjouksia.