”Haluamme tehdä sähköisen lehden lukemisesta mahdollisimman helppoa. Yli puolet kuluttajatutkimukseemme vastanneista suomalaisista on erittäin tai melko kiinnostunut mahdollisuudesta liittää lehtitilaukseensa myös iPad”, kehitysjohtaja Petteri Putkiranta Helsingin Sanomilta kertoo.

Sanoman kansainvälisen iPad-tutkimuksen mukaan tabletit ovat jo suosituimpia internet-laitteita kotitalouksissa, joihin sellainen on hankittu. Niitä käytetään niin aamukahvipöydässä, sohvalla kuin sängyssä.

”Yhä moninaisemmat tavat lukea ovat arkipäivää. Lisäksi liikumme paljon ja diginä lehti kulkee mukana esimerkiksi työmatkalla ja tietenkin myös kesämökillä. HS Digilehti on Helsingin Sanomien koko toimituksellinen sisältö sähköisessä muodossa. iPad-sovelluksemme sisältää myös Kuukausiliitteen ja Nytin, HS.fi:n uusimmat uutiset sekä paikkakohtaisen sääpalvelun. HS Digilehden voi lukea iPadin lisäksi myös tietokoneella ja matkapuhelimella”, Putkiranta jatkaa.

iPadin voi paketoida mukaan HS Digilehden tilaukseen ja halutessaan tilaukseen voi lisätä myös kotiin kannetun lehden – joka päivä, tai vain viikonloppuisin. iPad-laitteen Helsingin Sanomien tilauksessa toimittaa Humac Peoplen Apple-myymäläketju.

”Me olemme kaivanneet hyviä sisältöjä laitemyynnin tueksi, ja yhteistyö Helsingin Sanomien kanssa on juuri sitä. Uusi iPad on sähköisen lehden lukemiseen ihanteellinen. Sen näytön tarkkuus on huippuluokkaa ja koska se tukee matkapuhelinverkon tiedonsiirtopalveluja, on pääsy digisisältöihin mahdollista kuluttajan oman matkapuhelinoperaattorin avulla myös langattoman verkon ulkopuolella”, Humac Peoplen Ismo Uosukainen kertoo.

HS Digilehden ja iPadin sisältävän tilauksen kuukausihinta on 39,90 € / kk, viikonlopun kotiin kannetut lehdet sisältävässä paketissa 44,90 € / kk ja kattavimmassa Digilehden ja seitsemänpäiväisen kotiin kannetun lehden sisältävässä tilauksessa 54,90 € / kk. Sopimus on 24 kk:n määräaikainen sopimus.