Ampparit on vuonna 2007 perustettu verkkoliiketoimintaa kehittävä yritys, jonka liikevaihto oli edellisellä tilikaudella noin  puoli miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiön palveluksessa on ollut kolme.

Amppareilla on kaksi tuotetta. Ampparit.com on uutisotsikoita kokoava palvelu, jolla on yli 315.000 viikoittaista kävijää eri selaimilta. Viikon aikana Ampparit välittää noin 17.500 otsikkoa, jotka koostuvat 250:stä eri lähteestä. Witpik on kansainvälinen mediaseurantapalvelu. Se hakee tietoa määriteltyjen tarpeiden mukaisesti internetin eri lähteistä, kuten uutisista ja sosiaalisesta mediasta.

Otavamedia Oy on aikakauslehtien kustantaja, joka tarjoaa myös asiakasviestintäpalveluja. Otavamediaan kuuluu lisäksi mm. NettiX Oy, jonka nettisivustot toimivat sähköisinä markkinapaikkoina. Näistä tunnetuin on nettiauto.com. Otavamedia on osa Otava-konsernia, jonka liikevaihto oli vuonna 2011 260Meur.