Oppaan tuottavat yhteistyössä AKK Sports Oy, Tuulilasi ja Markkinointiviestintä Dialogi Oy.

Tuulilasin kisaopas tulee olemaan yli 100-sivuinen, liimasidottu ja ulkoasultaan korkeatasoinen tietopaketti, josta löytyvät mm. MM-rallin aikataulu, erikoiskoekuvaukset, oheistapahtumien esittelyt, sekä tietysti kaikkein olennaisin, eli yksityiskohtainen reittikartta. Neste Oil Ralli ajetaan tänä vuonna 2. – 4. elokuuta. Rallin keskuspaikka sijaitsee tuttuun tapaan Jyväskylässä, ja kilpailureitti ulottuu aina Lahteen saakka.  Tapahtuma on yksi Pohjoismaiden suurimmista vuosittaisista urheilutapahtumista, jossa vierailee myös runsaasti rallifaneja Pohjoismaiden ulkopuolelta. Katsojaopas tullaan julkaisemaan niin ikään osaksi englanninkielisenä.

”Tuulilasin tuottama opas poikkeaa aiemmista siten, että sitä rikastuttavat kiehtovat oheisartikkelit, joissa käydään läpi rallin tämänvuotista MM-sarjaa sekä vilkaistaan myös taustapeiliin. Jyväskylässä on kisattu vuosikymmeniä ja jokaiselta vuodelta löytyy huimia tarinoita – niin autoista kuin kuljettajistakin”, kertoo Tuulilasin päätoimittaja Lauri Larmela.