Sanoja arvattavaksi keksivät ja arvuuttelevat muun muassa Radio SuomiPOPin aamujen sankarit Janne Kataja ja Esko Eerikäinen sekä Miss Fortuna. Myös radiokuuntelijat pääsevät osallistumaan kisaan arvaamalla oikean sanarivin ja lähettämällä sen tekstarina studiolle

Radioaalloilla kuultavaa Kymppitonni-kisaa käydään 26.3. lähtien jokaisena arkiaamuna klo 8.40. Päivän onnellinen voittaja eli ensimmäisenä oikean voittorivin studiolle tekstiviestinä lähettänyt saa maukkaan palkinnon: kumppaninsa elopainon verran Kymppimaukkaiden mämmiä.

Radio SuomiPOP tarjoaa kuuntelijoilleen parhaan suomalaisen popmusiikin lomassa juonnettuja lähetyksiä, uutisia, ajankohtaista asiaa, viihdettä, tähtihaastatteluja ja erilaisia teemaviikonloppuja. Suomen ainoalla kotimaiseen pop- ja rockmusiikkiin keskittyneellä radiokanavalla, Radio SuomiPOPilla on viimeisimmän Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan yli 940 000 kuuntelijaa.

Vuonna 2001 perustettua Radio SuomiPOPpia voi myös kuunnella ja SuomiPOP-TV:tä voi seurata netin kautta osoitteessa: www.radiosuomipop.fi.

Radion Kymppitonni kuullaan Radio SuomiPOPilla 26.-30.3. ja 2.-3.4. klo 8.40. Ohjelman jatkosta neuvotellaan.

Katso Youtubesta Riitta Väisänen haastattelu