Perustelut voitolle oli, että se on hauska, viihteellinen ja hyvin näytelty filmi, jonka tekotavassa on jotakin ihan uutta ja riemastuttavaa.

”Aamulla ei voi olla muuta kuin aito” on mainio oivallus. 

 Mainoksen on suunnitellut TBWAHelsinki ja tuottanut Nitro Film, ohjaajana Dome Karukoski. Raadissa olivat Ilkka Kärkkäinen Dynamosta, Tomi Hakanpää DDB:ltä, Leena Laamanen LahtinenMantere Saatchi&Saatchilta ja Erno Reinikainen Adsekista.

”Kaupallisilla radioilla alkoi vuodenvaihteessa kahdeksan vuoden toimilupakausi, mikä on aktivoinut radiot persoonahankintoihin ja markkinointiviestintään. Radio Novan tapa erottua kilpailijoistaan ja säilyttää ylivoimainen asemansa kaupallisessa radiossa on laadukas puhesisältö ja toimittajaosaaminen. Kampanjan tavoite oli viestiä em. asioista ja lanseerata aamuohjelman Minna Kuukan uusi toimittajapari Ari Hursti sekä aamuohjelman erikoismies Laitinen”, Radio Novan markkinointijohtaja Jouni Mannerhovi kertoo.

”Radio Novan pääkohderyhmä on 25-54 vuotiaat. Halusimme tavoittaa sekä nykyiset että potentiaaliset kuuntelijat. Markkinointiviestinnässämme käytämme lähes yksinomaan sähköisiä medioita, mahdollisimman taitavasti ja toisiaan tukien. Tässäkin kampanjassa oli mukana myös luonnollisesti radio ja mm. sosiaalinen media.”

” Testaamme useimmat kampanjamme. Tämän kampanjan saama poikkeuksellisen suuri palautevyöry vahvistaa uskoa kampanjan vaikuttavuudesta. Spontaani palaute on ollut jopa ylistävää. Sitä on tullut sekä kuuntelijoilta että mainonnan ammattilaisilta. Neljästä monitasoisesta filmistä on jokainen löytänyt jotakin. Kampanja on selvästi herättänyt tunteita”, Mannerhovi sanoo.