”Mukava huomata kuinka radiokanavamme löytää yhä uusia kuuntelijoita. Aktiivisille aikuisille suunnattu Radio Nostalgia herättelee hyviä muistoja menneiltä vuosikymmeniltä ja soittaa musiikkia 60-, 70- ja 80–luvuilta. Kuuntelijapalautteen ja uusien lukujen perusteella nostalgiselle kanavalle on ollut kysyntää. Haluamme jatkossakin tarjota laadukasta, lämminhenkistä radio-ohjelmaa yhä kasvavalle kuuntelijajoukollemme”, Radio Nostalgian kanavapäällikkö Jami Kananen sanoo.

Radio Nostalgian tekijätiimiin kuuluu vahvoja radio- ja musiikkialan ammattilasia. Nostalgian Aamut käynnistyvät Lasse Norreksen parissa, Nostalgian Päivä puolestaan kuluu Susanna Heikin seurassa ja Iltapäivän ohjelmasta vastaa Jami Kananen sekä Markus Parkkinen.

Radio Nostalgian taajuus pääkaupunkiseudulla on 105,5, Turussa 100,5, Tampereella 92,7 ja Oulussa 94,3MHz.