Alma Median maakunta- ja paikallislehdet tiivistävät yhteistyötään ja etsivät uusia tehoja myös mainontaan. Aamulehti on Alma Aluemedian lehdistä suurin. Lehdet ovat valmistautuneet lukutottumusten muutokseen vahvistamalla suhdetta lukijoihinsa uusilla sisällöillä ja digitaalisilla palveluilla.

– Halusimme markkinointiviestinnän kumppanin, jolla on vahva palveluasenne ja joka pystyy rohkeasti ja monipuolisesti suunnittelemaan mainontaa sekä lukijoille että mediatilan ostajille. Meillä on erinomaiset asetelmat lähteä Kentän kanssa luomaan uudenlaista viestintää, sanoo Kustannus Oy Aamulehden ja Alma Aluemedian markkinointiviestinnästä ja tutkimuksista vastaava johtaja Jaana Kaartinen.

Aamulehden ydintiimiin Kentässä kuuluvat suunnitteluohtaja/copy Tuija Vesanto, AD:t Irina Nurmi ja Kristiina Mouna sekä projektijohtaja Anu Vuorela.

– Olemme iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön tamperelaisen instituution kanssa. Sanomalehti on haastavassa asemassa mediamaailman digitalisoituessa nopealla tahdilla. Osuvalla markkinoinnilla ja viestinnällä on tärkeä rooli tässä muutoksessa, sanoo Mainoskentän toimitusjohtaja Ville Lehtinen.

Kentän pirkanmaalaisiin asiakkaisiin lukeutuvat myös Särkänniemi, Pirkanmaan Osuuskauppa, Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri, Sandvik sekä Tampereen kaupunki. Aamulehti on Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti.