MTV3.fi sai huomautuksen, koska juttureferaatti ja mainos eivät erottuneet toisistaan. Neuvosto katsoi lisäksi, että Vaasan leipämainos ja karppauksen vaaroista varoittava juttu olivat sidoksissa toisiinsa. Satakunnan Kansan jutussa palvelutalon tunnistettava esimies joutui erittäin kielteiseen julkisuuteen, mutta häntä ei kuultu samanaikaisesti eikä myöskään jälkeenpäin. Päätoimittajan vastauksen mukaan esimiestä ei tavoitettu, mutta tätä tietoa ei kerrottu uutisen yhteydessä lukijoille lainkaan.

Vapauttavan päätöksen sai mm. Nelosen Maria!, jossa haastateltiin monimurhaajaa välillä kevyessäkin sävyssä. Neuvoston mielestä tämä osoitti huonoa makua, mutta ohjelmassa ei kuitenkaan rikottu Journalistin ohjeita. Myös Aamulehti ”vapautettiin” Blockfest-uutisoinnistaan, joka kesällä herätti runsaasti huomiota verkossa.