Aiemmin Marja Puustinen on toiminut toimitussihteerinä Kotiliedessä ja Pirkassa sekä toimittajana Me Naisissa ja Kodin Kuvalehdessä. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja suorittanut toimittajatutkinnon Tampereen yliopistossa.

Kaisa Nieminen (34) on nimitetty ruokatoimittajaksi 2.4. alkaen. Hän on aiemmin työskennellyt freelancer-ruokatoimittajana tehden juttuja Kodin Kuvalehden lisäksi muun muassa Glorian ruoka&viini -lehteen. Koulutukseltaan Kaisa Nieminen on ravintolakokki ja restonomi. Kodin Kuvalehdessä ruokatoimittajana työskentelee myös Kiia Renko.

Outi Pippuri (32) on nimitetty 16.3. alkaen toimittajaksi. Hän vastaa Kodin Kuvalehden monikanavaisuuden kehittämisestä. Outi Pippuri siirtyy uuteen tehtäväänsä Sanoma Yritysjulkaisuista, jossa hän on toiminut tuottajana. Outi Pippuri valmistui Sanoma-konsernin toimittajakoulun Media 2020 -kurssilta viime vuonna.