Uudessa Listaus-palvelussa jokainen kiinteistönvälittäjä voi listata myytävät asuntonsa veloituksetta Etuovi.comiin. 

”Mielestämme kiinteistönvälittäjää käyttävän asunnonmyyjän täytyy pystyä luottamaan siihen, että hänen kotinsa löytyy kaikista merkittävistä asuntokaupan verkkopalveluista”, kertoo liiketoimintajohtaja Heikki Huttunen Alma Mediapartners Oy:stä.

Asuntoaan myyville kuluttajille elinkaarihinnoittelu

Etuovi.com avasi vuoden 2011 lopussa verkkopalvelunsa yksityisille asunnon myyjille. Nyt Etuovi.com tarjoaa asuntoaan itse myyville kuluttajille ensimmäisenä Suomessa elinkaarihinnan asuntoilmoitteluun. Kuluttaja voi markkinoida asuntoaan verkkopalvelussa kiinteällä hinnalla niin pitkään, että se menee kaupaksi.

Jos kuluttaja ei saa asuntoaan myytyä Etuovi.comin kautta, Etuovi.com maksaa ilmoitushinnan takaisin siinä tapauksessa, että kuluttaja on tehnyt toimeksiantosopimuksen kohdeilmoittelua Etuovi.comista ostavan kiinteistönvälittäjän kanssa.