Uusien sopimusten ansiosta Viaplayn leffakirjasto tarjoaa yli 300 elokuvaa Sony Picturesilta ja yli 200 elokuvaa Walt Disneyltä. Viasatilla on jo yksinoikeus ensiesityksiin Disneyn ja Sony Pictures Television kanssa. Viaplayssä tullaan näkemään elokuvastudioilta yli 600 elokuvaa vuoden 2012 aikana. Elokuvat ovat kaikkien Viaplayn leffapaketin tilaajien katsottavissa.

Sony Pictures Television tuo Viaplayhin joukon menestyselokuvia maailmalta, kuten Salt, The Karate Kid ja Eat Pray Love. Lisäksi luvassa on joukko klassikkoja, kuten The Blue Lagoon, Boyz n the Hood, The Prince of Tides, Easy Rider ja Serpico.

Myös Disneyn puolesta Viaplayhin saadaan joukko huippuelokuvia, kuten Tangled, Secretariat, Pirates of the Caribbean: At World’s End, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian ja National Treasure: Book of Secrets. Lisäksi klassikoista nähdään Armageddon, Pearl Harbour ja Pretty Woman.

Viaplay-palvelua voi käyttää Samsung- tai LG-älytelevision ja tietokoneen lisäksi Viasatin satelliittiboksin kautta. Lisäksi palvelu on pian käytettävissä myös muilla kannettavilla päätelaitteilla, kuten älypuhelimilla ja tablet-tietokoneilla. Palvelun laaja elokuvakirjasto, tv-sarjat ja NHL-otteluiden live-lähetykset on katsottavissa samalla sisäänkirjautumistunnuksella kaikilla laitteilla.

“On hienoa, että pystymme välittämään katsojille maailman kahden suurimman elokuvastudion Disneyn ja Sony Picturesin menestyselokuvia. Näin tarjoamme Viaplayn tilaajillemme yksinoikeudella huippuelokuvia eri kanavissa, juuri silloin kuin katsojille parhaiten sopii. Kehitämme jatkuvasti palvelun sisältöä ja saatavuutta eri laitteissa, jotta katsojat voivat nauttia laadukasta viihdettä ajasta ja paikasta riippumatta”, sanoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

“Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät tarjoamaan sisältöämme katsojille monipuolisin tavoin. Yhteistyömme Viaplayn kanssa on hieno esimerkki tästä”, kertoo Walt Disney Company Nordicin Franca Rossander, Director Media Distribution.