Konsernin liikevaihto kasvoi vuonna 2011 kaikkiaan 12,6 % ja oli 83,5 milj. euroa (74,1 milj. euroa vuonna 2010).

Tulos ennen veroja oli -1,2 milj. euroa (-0,0 milj. euroa). Konsernin verot katsauskaudella olivat 0,6 milj. euroa (-0,1 milj. euroa). Konsernin efektiivistä veroastetta kasvattivat verotuksessa vähennyskelvottomat kulut, mm. Talentum HR AB:n myyntitappio Ruotsissa.

 

Toimitusjohtaja Aktan toteaa pörssitiedotteessa, että taloudellisiin lukuihin ei voi valitettavasti olla tyytyväinen, liikevaihto ei juurikaan kasvanut ja liiketulos oli alle kolme prosenttia liikevaihdosta. Meillä on erinomaista sisällöntuotantoa, osaavia ihmisiä, vahvoja brändejä sekä lojaaleja asiakkaita, mutta emme ole kyenneet myymään tuotteitamme riittävän hyvin.

Vuoden 2012 keskeisin tavoitteemme on kannattavuuden nostaminen paremmalle tasolle. Tämän vuoksi joudumme nyt vuoden ensimmäisellä neljänneksellä läpikäymään välttämättömän kulusäästöohjelman, jonka lopputuloksena uskon yhtiön kannattavuuden nousevan ja samalla toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn paranevan, hän sanoo.