Riitta Korhosella (57) on monipuolinen työkokemus niin aikakaus- kuin uutislehdistäkin. Hän siirtyi Suomen johtavan aikakauslehtikustantajan Sanoma Magazinesin palvelukseen keväällä 2011 Talentum Median kehityspäällikön tehtävästä. Sitä ennen hän työskenteli pitkään Talouselämä-lehdessä toimittajana ja toimituspäällikkönä. Pirkan päätoimittaja hän oli neljän vuoden ajan. Työuransa Riitta Korhonen aloitti Kauppalehdessä, jossa hän toimi sekä toimittajana että uutispäällikkönä.

Riitta Korhonen on kirjoittanut kirjoja johtamisesta ja ruokaan liittyvistä aihepiireistä sekä toimittanut useita yrityshistorioita. Viestinnän ammattilaiset valitsivat hänet vuoden toimittajaksi vuonna 2006. Riitta Korhonen on opiskellut sosiologiaa Hollannissa Tilburgin yliopistossa sekä tiedotusoppia Helsingin yliopistossa.

ET-lehti on yksi Suomen suurimmista aikakauslehdistä, jolla on 735 000 lukijaa ja jonka levikki on 237 265 kappaletta. Naislukijat käyttävät keskimäärin peräti 108 minuuttia sen jokaisen numeron parissa.

ET-lehden edellinen päätoimittaja Maija Toppila siirtyi Glorian Antiikin päätoimittajaksi helmikuun alussa.