Mokko siirtyy tehtävään Washingtonin suurlähetystön lehdistöneuvoksen tehtävästä (Suomen mediasuhteet ja julkisuuskuva). Hän on aiemmin toiminut pitkäaikaisesti Yleisradiossa ajankohtaistoimituksessa toimittajana, tuottajana ja juontajana. Hän työskenteli Ajankohtaisen kakkosen toimittajana vuosina 1990-1998 ja Silminnäkijä-sarjan tuottajana sekä juontajana 1998-2007. Mokko tunnetaan erityisesti maailman kriisialueilta tekemistään tv-ohjelmista. Hän on työskennellyt muun muassa Sudanin Darfurissa, Ruandassa, Afganistanissa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa.

Valtioneuvoston viestintäjohtajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hallituksen viestintää sekä siinä tarkoituksessa koordinoida ministeriöiden viestintää. Viestintäjohtaja toimii valtioneuvoston viestintäyksikön johtajana valtioneuvoston kansliassa.