Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 2.2.2012 puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan toimitusjohtaja Alexander Lindholm, Otavamedia Oy.

Varapuheenjohtajiksi valittiin asiakaslehtien edustajana toimitusjohtaja Petri Läntinen ja ammatti- ja järjestölehtien edustajana päätoimittaja Antti Marttinen, Verotieto Oy.

 

Muut hallituksen jäsenet:

Toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Aller Media Oy

Toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh, Sanoma Magazines

Finland Oy

Toimitusjohtaja Juha Blomster, A-lehdet Oy

Päätoimittaja Hannu Laaksola, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

 Aikakauslehtien Liiton jäseninä ovat kaikki merkittävät aikakauslehtikustantajat Suomessa. Liittoon kuuluu yli 280 suomalaista tai Suomessa toimivaa aikakauslehtikustantajaa ja -julkaisijaa, jotka julkaisevat yhteensä lähes 530 aikakauslehteä tai verkkojulkaisua. Jäsenistössä ovat edustettuina yleisölehtien, ammatti- ja järjestölehtien sekä asiakaslehtien kustantajat. Aikakauslehtien Liiton markkinointinimi on Aikakausmedia.

Aikakausmedian liittojohtaja on Mikko Hoikka, joka vastaa edunvalvonnasta, kansainvälisistä suhteista sekä julkaisuoikeudellisesta neuvonnasta. Liiton operatiivisesta johtamisesta vastaa markkinointi- ja tutkimusjohtaja Saara Itävuo.