Alma Media perusti Mikko.fi -palvelun vuonna 2007. Yhtiö suunnitteli, että vuonna 2010 Mikko.fi olisi Suomen suosituin rivi-ilmoitusten julkaisupaikka netissä. Investointi on rasittanut yhtiön Markkinapaikat-yksikön tulosta useina vuosina.

Visuaaliselta ulkomuodoltaan ja käytettävyydeltään MyyJaOsta.com on täysin uusi verkkopalvelu. Palvelun toimintalogiikkaa pysyy kuitenkin samana kuin Mikko.fissä – jatkossakin kuka vain voi ostaa, myydä, antaa, ottaa vastaan, vuokrata ja huutokaupata tuotteitaan valtakunnallisessa verkkopalvelussa.

Mikko.fin vanhat käyttäjätunnukset toimivat myös uudessa palvelussa, ja kaikki voimassa olevat ilmoitukset siirtyvät automaattisesti MyyJaOsta.comiin. Ilmoittelu valtakunnallisessa verkkopalvelussa on ilmaista.

MyyJaOsta.com palvelun kautta voi laittaa maksullisen lehti-ilmoituksen Alman maakuntalehtiin.