”Mobiilimarkkinoinnin kokeileminen tulisi olla helppoa. Widespacen kanssa mainostaja pääsee yhdellä kertaa valtakunnan suurimmille mobiilisivustoille ja tietää missä medioissa mainokset näkyvät. Aiempaa suuremmat mainospinnat tuovat Suomen mobiilikenttään kokonaan uusia mahdollisuuksia ”, Krista Järvinen toteaa.

Widespacen ero esimerkiksi kansainvälisiin mobiilimainosverkkoihin (esim. AdMob by Google) on se, että Widespace käyttää ainoastaan premium medioita ja on avoin medialistan suhteen. Uniikkia Widespacen mallissa on myös se, että mainostaja saa ostettua mobiilinäkyvyyden yhdestä paikkasta suurimmille suomalaisille mobiilisivustoille sekä iPhone ja Android sovelluuksiiin. Mainokset optimoidaan näkymään niissä medioissa, joissa ne kiinnostavat vastaanottajia. 

Toinen Widespacen perustajista Henric Ehrenblad perustelee Widespacen Suomeen rantautumista näin: ”Suomi on yhtenä mobiilipäätelaitteiden kotimaana Widespacelle luonnollinen askel laajentua. Tavoitteenamme on toistaa kotimarkkinoilla Ruotsissa nähty valtava kasvu. Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsimme Suomeen henkilön, jolla on näytöt onlinemainonnan parista. Kun löysimme Kristan Suomeen laajentuminen tuntui luonnolliselta. Näistä lähtökohdista olemme erittäin luottavaisia Suomen markkinoiden suhteen.”

Widespace on Suomen ensimmäinen mobiilimainosverkko, joka mahdollistaa rich media ratkaisujen ja laajojen pintojen käytön mobiilimarkkinoinnissa. Widespacella on käytössä Suomen ykkösmediat ja sekä omaan teknologiaan perustuvat Pohjoismaissa uniikit mainosmuodot. Mainokset näkyvät sekä mobiilisovelluksissa että mobiilisivustoilla. Widespacella on laaja kokemus etenkin radiosovellusten hyödyntämisestä brändimarkkinoinnissa.

Widespace on Ruotsissa vuonna 2007 perustettu yhtiö ja tällä hetkellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvava mobiilimainosverkko. Widespace työllistää yhteensä 20 henkeä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Saksassa ja Ranskassa.