Talentum Oyj on muuttanut tulosyksikköorganisaatiotaan. Osana muutosta on muodostettu uusi johtoryhmä, joka koostuu pääosin tulosyksiköiden johtajista. Johtoryhmän uudet jäsenet ovat Johan Ehrström, Roger Thorén ja Elina Yrjölä.

 

Uuteen johtoryhmään kuuluvat 18.1.2012 alkaen toimitusjohtaja Aarne Aktanin (puheenjohtaja) lisäksi talousjohtaja Niclas Köhler, Ruotsin kustannusliiketoiminnasta vastaava toimitusjohtaja Roger Thorén, Suomen kustannusliiketoiminnasta vastaava johtaja Elina Yrjölä, tapahtumaliiketoiminnasta vastaava johtaja Johan Ehrström sekä varatoimitusjohtaja, lakiasianjohtaja Lasse Rosengren, joka vastaa myös Suomen kirja- ja koulutusliiketoiminnasta. Johtoryhmän jäsenet raportoivat toimitusjohtajalle.

– Johan Ehrström on työskennellyt Talentumissa syksystä 2010, jolloin Talentum osti IIR Finland Oy:n (nyk. Talentum Events Oy). Hän vastaa tapahtumaliiketoiminnasta Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa.

– Roger Thorén on työskennellyt Talentumissa vuodesta 1998 useissa tehtävissä mm. Miljörapporten-lehden ja Byggvärlden-lehden päätoimittajana ja on nyt Talentumin Ruotsin kustannusliiketoiminnan toimitusjohtaja.

– Elina Yrjölä on työskennellyt Talentumissa vuodesta 2002, mm. Mediuutiset-lehden päätoimittajana ja sitä kustantavan yhtiön toimitusjohtajana sekä toimittajana Talouselämä-lehdessä, ja on nyt Suomen kustannusliiketoiminnan johtaja.

”Hiljan toteutettujen yritysmyyntien jälkeen oli hyvä hetki viedä tulosyksikköorganisaatiota askel aikaisempaa pidemmälle ja samalla madaltaa johtamisjärjestelmää. Talentumin nykyisessä kehitysvaiheessa on tärkeää, että kustakin liiketoiminnasta vastaava johtaja on myös johtoryhmän jäsenenä tekemässä päätöksiä ja kantamassa vastuuta yhtiön tuloksesta”, sanoo toimitusjohtaja Aarne Aktan.