Aiemmin Matti on työskennellyt mm. liiketoimintajohtajana Advertising Media Finlandissa.

”Matti tuo energisellä ja ammattimaisella otteellaan hyvän lisän ePressi.comin myyntitiimiin. Uskomme, että hänen panoksensa edesauttaa ePressi.comin vauhdikasta matkaa kohti markkinajohtajuutta Suomessa”, toteaa ePressi.comin toimitusjohtaja Riina Vasala.

ePressi.com on nopeasti kasvava tiedotejakelukanava, jossa on Suomen kattavin mediakanta. ePressi.com tarkoittaa nykyaikaa ja netin monipuolisuuden hyväksikäyttöä. Palvelu on hakukoneoptimoitu (SEO), mikä takaa, että kaikki ePressi.comin tiedotteet löytyvät tehokkaasti myös hakukoneista. ePressi.comin avulla voi tiedottaa tehokkaasti myös sosiaaliseen mediaan. Kuvien ja muiden mediatiedostojen käyttö sisältyy palveluun. ePressi.comissa on tuhansia median yhteystietoja sisältävä tietokanta, josta käyttäjät voivat halutessaan valita joko laajan tai hyvin kohdennetun jakelun.