Tabloidin sivukoko on 254 x 365 millimetriä. Koko on Suomessa tuttu esimerkiksi Kauppalehdestä ja Iltalehdestä sekä Lapin Kansasta, Pohjolan Sanomista ja Kainuun Sanomista.

– Tabloidi on aiempaa formaattiamme lukijaystävällisempi. Se on lukijoille kätevämpi ja ilmoittajille tehokkaampi, kiteyttää Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Petri Hakala.

 

Myös verkkopalvelu SK24.fi uudistui

 

Huomenna julkaistaan myös uudistettu Satakunnan Kansan verkkopalvelu SK24.fi. SK24.fi saa virkistyneen ulkoasun ja sivuston käytettävyyttä on parannettu. Lisäksi matkapuhelimille tarkoitettu kevennetty uutissivusto m.sk24.fi ja Satakunnan Kansan näköislehtituotteet on päivitetty uuteen uskoon.

SK24.fi-verkkopalvelu sykkii ajan hermolla ja kertoo uutiset heti tuoreeltaan. Painettu lehti syventää, taustoittaa ja selittää uutisia lukijoiden arjen näkökulmasta.

Uudistusten tavoitteena on paitsi palvella nykyisiä lukijoita entistä paremmin, myös houkutella uusia asiakkaita Satakunnan Kansan pariin.

– Lehden ja verkon sisällöt täydentävät toisiaan. Myös verkkopalvelussa painotamme jatkossa entistä vahvemmin oman maakunnan asioita, kertoo verkkopäällikkö Inka Partanen.

Painetulla Satakunnan Kansalla on 125 000 lukijaa joka päivä ja verkkopalvelu SK24.fi tavoittaa 90 000 eri kävijää viikossa. Yhdessä lehti ja verkkopalvelu tavoittavat 77 % Porin markkina-alueen kuluttajista. Satakunnan Kansa työllistää 100 henkilöä Porissa ja muualla Satakunnassa.