Teknologiaan, talouteen ja työelämään keskittyvällä lehdellä on  lähes 70 000 tilaajaa ja sen ensimmäisen numeron painos on 100 000 kappaletta.

Sanoma Magazinesin uutuuslehti 3T on hankkinut 16 000 tilaajaa lisää elokuussa tapahtuneen julkistamisen jälkeen. Perjantaina ilmestyvän lehden ykkösnumero toimitetaan lähes 70 000 tilaajalle. Uuden Insinööriliiton lisäksi lehden jäsentilauksia ovat tehneet Tietotekniikan liitto, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL sekä Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL. 

Tammikuun aikana ilmestyvistä kolmesta 3T:n numerosta otetaan kustakin  100 000 kappaleen painos. Lehden näytenumeroita lähetetään noin 30 000 tekniikan alan päättäjälle ja asiantuntijalle.

– Olemme ensimmäisestä numerosta lähtien laaja-alainen tekniikan viikkolehti, joka ottaa huomioon talouden ja työelämän murroksen vaikutukset yritysten tulevaisuuteen ja ennen kaikkea teknisten alojen asiantuntijoiden työhön, päätoimittaja Marko Haikonen sanoo.

Yksi uuden lehden kilpailuvalteista on ulkoasu

 

– Erotumme useimmista muista tabloidilehdistä käyttämällämme valkoisella aikakauslehtipaperilla, joka mahdollistaa perinteistä sanomalehtipaperia näyttävämmän visuaalisuuden, Marko Haikonen kertoo.

Perjantaisin ilmestyvän paperilehden lisäksi 3T tarjoaa myös päivittäisiä uutisia 3T.fi-verkkosivulla, jossa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista aiheista. Lehden sisältö on tilaajien luettavissa näköislehtenä kaikilla tableteilla ja tietokoneella.