Suora linja on aloittanut tämän vuoden alussa. Ohjelmaa esitetään 250 kertaa vuodessa. Sosiaalinen media on keskeisessä roolissa ohjelman teossa. ”Tämä on meiltä iso panostus”, Jääskeläinen sanoo.

Yleisradio haluaa yhtiönä antaa työntekijöilleen signaalin, että sosiaalisessa mediassa kannattaa olla mukana. Tätä varten on annettu ohjeistus viime vuonna. Keskeinen viesti, on että sosiaalisessa mediassa tulee käyttää tervettä järkeä, koska jokainen yleläinen edustaa kuitenkin myös työantajaansa.

Jääskeläisen mukaan YLE korostaa sosiaalisessa mediassa sisällön jaettavuutta. ”Uutinen on terve kun se leikkii” , hän toteaa. Uutisesta keskusteleminen on silloin hyvää, kun se tapahtuu talon ulkopuolellakin.

Indeksitutkimuksessa menestymistä Jääskeläinen kommentoi siten, että mediayhtiönä YLE tuottaa paljon sisältöä, mutta on myös muutoin aktiivinen ja toimittajat osallistuvat sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan viestintään.