Cantellin Tähtitaivas talon yllä on tarina yhden suvun naisten elämästä, äideistä ja tyttäristä. Se on tarina siitä, miten äitien valinnat – ja vaietut salaisuudet – vaikuttavat tyttäriin. Elokuva näyttää katsojalle saman suvun kolmen eri naisen tarinan kolmella eri vuosikymmenellä. Saara Cantellin edellinen pitkä elokuva Kohtaamisia kiersi lukuisilla festivaaleilla keräten useita kansainvälisiä palkintoja.

Festivaalin Nordic Light –sarjassa on lisäksi esillä pitkistä fiktioista Ulrika Bentsin lastenelokuva Iris ja Peter Lindholmin ohjaama ja Kjell Westön romaaniin perustuva Missä kuljimme kerran. Suomalaisista dokumentti – ja lyhytelokuvista Nordic Light –sarjassa puolestaan nähdään Iris Olssonin ja Yves Montand Niyongabon Sydämeni taakka, Anu Kuivalaisen Aranda ja Eija-Liisa Ahtilan Marian ilmestys.

Göteborgin kansainväliset elokuvajuhlat on yksi pohjoismaiden tärkeimpiä elokuvafestivaaleja. Tänä vuonna se järjestetään 27.1.-6.2.2012.