OS/G-ryhmän toimitusjohtajana aloittaa vuoden vaihteessa pitkän uran eri markkinointiviestintätoimistojen johtotehtävissä tehnyt J-P Rautamaa.

– Haluamme pistää turbovaihteen päälle OS/G-ryhmän kansainvälistymisessä. B9-ketjun tyhjästä rakentanut ja myös yhtä Suomen suurimmista mainostoimistoista johtanut J-P on juuri oikea henkilö siivittämään OS/G-ryhmän todella vahvalle kasvu-uralle Suomessa ja kansainvälisesti, OS/G-ryhmän pääomistaja Ojala & Saari Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala sanoo.

OS/G-ryhmän toimitusjohtajuuden ohella Rautamaa jatkaa toistaiseksi myös B9-ketjun toimitusjohtajan tehtävissä.

– OS/G:n myötä B9 saa tukevan jalansijan myös Suomessa ja Ruotsissa. B9-ketjuun kuuluvat markkinointiviestintäalan suurimmat yksityiset toimijat kussakin maassa kuten 350 asiantuntijan TWIGA Venäjällä ja 280 hengen Oktan Group Norjassa ja Tanskassa. Myös Suomessa ja Ruotsissa tavoitteenamme on kasvaa alan suurimmaksi yksityiseksi toimijaksi, Rautamaa kertoo.

B9 Suomen toiminnot siirtyvät OS/G:n tiloihin Helsingissä. B9 Helsinki jatkaa toimintaansa normaalisti ja vastaa jatkossakin ketjun kansainvälisellä palvelumallilla toimivien asiakkaiden palvelusta. B9:n paikallisella palvelumallilla toimivat asiakkaat hoidetaan jatkossa OS/G:stä käsin.

OS/G-ryhmään kuuluvien yritysten toimitusjohtajat OS/G Mainonnan Marina Laakso, OS/G Viestinnän Toni Perez, OS/G Eventin Petri Roivainen ja OS/G Stockholmin John Björkman jatkavat normaaliin tapaan yritysten johdossa. Jaakko Ojala jatkaa Ojala & Saari Oy:n toimitusjohtajana.

Lähde: www.epressi.com