Maailmanmatkaajia, näyttelijöitä, muusikkoja ja jääkiekkoselostajia

Uudistuva Bassoradio koostuu aamu-, päivä- ja iltapäiväohjelmista sekä iltaisin ja viikoloppuisin lähetettävistä, DJ-ohjemista.

Uuden Bassoradion Iltapäivä-ohjelman vetäjiksi ovat valikoituneet Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff, näyttelijä ja muusikko Reino Nordin, muusikko ja jääkiekkoselostaja Edu Kehäkettunen, dj ja muusikko Super Janne sekä Basson nykyiset iltapäiväjuontajat Tuke ja Jusa.

Improvisaatiota, laaja musiikillsta kattausta sekä kaupunkiradiota

Basso lanseeraa arkiaamuihin uuden reality-henkisen ja improvisoidun radio-ohjelman, joka kulkee nimellä Toimistoradio. Tässä ohjelmassa seurataan Basson toimiston ja tekijöiden arkirutiineja toimitusjohtaja Jan Zapasnikin ja mediapäätoimittaja Miika Särmäkarin johdolla ilman käsikirjoituksia tai ohjelmarunkoja.

Arkikeskipäivissä on puolestaan radiopäällikkö Jaako Hurmeen juontama ohjelma, joka nostaa kuuntelijoille DJ-ohjelmista viimeisimmät musiikilliset virtaukset kuultaviksi.

Lisäksi Basso tuo ohjelmakarttaan uudet, paikallisten tekijöiden juontamat kaupunkikohtaiset ohjelmat Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Oulusta.

Suomalainen DJ-kollektiivi kasvaa

Bassoradio on syntynyt vuonna 2004 DJ-yhteisön aktiivisuudesta, ja tätä perintöä jatketaan ja kehitetään yli sadan DJ:n toimesta Bassoradion arki-illoissa ja viikonlopuissa. Mukaan on tullut uusia nousevia nuoria sekä kokeneempia tekijöitä, kuten Jori Hulkkonen.

DJ-ohjelmat pureutuvat tekijöidensä kautta eri genreihin jazzista houseen, dubstepistä maailmanmusiikkiin ja räpistä reggaeen.

Kluuvi

Basso muuttaa uudistuksen yhteydessä Helsingin keskustassa sijaitsevaan kauppakeskus Kluuviin, jonne rakennetaan kokonaan uusi Basson mediakeskus. Tiloissa toimitetaan radion lisäksi myös Basso-lehteä, Basson netti-TV:tä sekä muita verkkosisältöjä. Myöhemmin tiloissa tullaan järjestämään myös live-keikkoja ja erilaisia workshoppeja.