Niina Leino aloittaa Sanoma Magazinesin palveluksessa 30.1.2012. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Bonnier Publicationsista, jossa hän on toiminut julkaisujohtajana ja Olivia-lehden päätoimittajana. Aiemmin Niina Leino on ollut mm. Trendin ja Fitness-lehden päätoimittaja sekä Ilta-Sanomien viikonvaihdeliitteen toimitussihteeri.

Niina Leino johtaa uudessa tehtävässään Sanoma Magazinesin Aikakauslehdet-yksikön lifestyle- ja perhelehtien ryhmää, johon kuuluvat Cosmopolitan, Gloria, Glorian Antiikki, Glorian Koti, Glorian ruoka&viini, Matkaopas, Meidän Perhe, Suuri Käsityö -lehti ja Vauva. Lehtiä lukee lähes miljoona suomalaista naista.

Sanoma Magazinesin tekniikka-, auto- ja tiedelehtien ryhmän toimitusten esimiehenä jatkaa Tapio Kivistö. Hänen vastuulleen kuuluvat Auto Bild Suomi, Geo, GTi-Magazine, MikroBitti, Pelit-lehti, Tiede, Tietokone ja V8-Magazine.

Kustantaja Riitta Pollarille raportoivat edelleen ET-lehden, Kodin Kuvalehden, Me Naisten ja Hyvän Terveyden päätoimittajat.