Mediuutiset-lehden päätoimittajaksi ja lehteä kustantavan Oy Mediuutiset Ab:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 9.11.2011 alkaen Kati Haapakoski, 42. Haapakoski on työskennellyt Mediuutisten vt. päätoimittajana ja toimitusjohtajana 1.8.2011 alkaen.

Ennen tätä hän työskenteli toimittajana ja tuottajana Taloussanomissa noin kymmenen vuotta ja uutistoimittajana maakuntalehdissä. Hänellä on kokemusta myös freelancerin ja tiedottajan tehtävistä. Haapakoski on valmistunut toimittajaksi Tampereen yliopistosta ja Sanoman toimittajakoulun taloustoimittajakoulutuksesta.

Mediuutiset on terveydenhuollon ainoa sitoutumaton uutis- ja ajankohtaislehti Suomessa. Sen jakelu on 25.000 kappaletta. Mediuutiset järjestää lisäksi terveydenhuoltoalan tapahtumia yhdessä eri kumppanien kanssa. Sen omistavat puoliksi Talentum ja Bonnier Business Pressin Medicine Today International.