Forma Publishing Group (aiemmin ICA-förlaget) toimii Ruotsissa, Suomessa ja Baltiassa. Aikakauslehtien ja kirjojen kustantamisen lisäksi Formalla on televisio- ja verkkotoimintaa, kertoo Journalistiliitto sivuillaan.

Yhtiön toimitusjohtaja Claes-Göran Sylvén sanoo Dagensmediassa, että ostaja on tarkoitus löytää kesään mennessä.

Kolmeen tytäryhtiöön jakautuneen kustannustalon omistaa pörssinoteerattu Hakon Invest AB, jonka keskeiset omistukset liittyvät vähittäiskauppaan kuten ICA-ketjuun (enemmistöomistus) ja Hemtexiin.

Koko ryhmässä on 400 työntekijää, joista 320 Ruotsissa. Forman Suomessa julkaistavissa aikakauslehdissä työskentelee parikymmentä Journalistiliiton jäsentä.

Vuoden 2010 levikintarkastuksessa Kotivinkin levikki oli 97 512, Talo&Kodin 49 816 ja Trendin 47 394 kappaletta. Kotivinkki Joulun levikki oli 59765 ja Kotivinkki Jouluherkkujen 48 514 kappaletta. Forma Publishing Groupin liikevaihdoksi ilmoitetaan 900 miljoonaa Ruotsin kruunua.