Hallituksesta jäävät pois KSF Media Ab:n toimitusjohtaja Henrik Johansson ja vuodesta 1988 liiton hallituksessa vaikuttanut TS-Yhtymä Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Keijo Ketonen.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan Kalevan Oy:n toimitusjohtaja Jukka Haapalainen, Ilkka-Yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja Matti Korkiatupa ja Esan Kirjapaino Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ottela.

Hallituksessa jatkavat myös HSS Media Ab:n toimitusjohtaja Hans Boije, Loviisan Sanomain Osakeyhtiön toimitusjohtaja-päätoimittaja Arto Henriksson, Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n toimitusjohtaja Raimo Puustinen, Kustannus Oy Demarin toimitusjohtaja Esko Ranto, Sanoma News Oy:n toimitusjohtaja Pekka Soini, Länsi-Savo Oy:n toimitusjohtaja Jukka Tikka ja Forum24 Oy:n toimitusjohtaja-päätoimittaja Martti Turunen.