A-lehdet Oy:n julkaiseman Apu-lehden päätoimittajaksi on nimitetty 28.11.2011 alkaen Marja Aarnipuro, joka siirtyy tehtävään Avun toimituspäällikön paikalta.

Marja Aarnipurolla on vahva kokemus lehtityöstä. Hän on viimeisten 15 vuoden aikana työskennellyt toimituspäällikkönä tai päätoimittajana mm. Kauneus & Terveys -lehdessä, Avussa, Jadessa ja Katsossa. Lisäksi Aarnipuro on ollut päätoimittajana Koko perheen terveys -kertajulkaisussa.  Hän on intohimoinen journalisti ja osaava lehdentekijä.

”Apu on kehittynyt viime vuosina erittäin hyvin, muun muassa lehden kate ja lukijauskollisuus ovat parantuneet. Myös lukijatutkimustemme mukaan arviot lehdestä ovat entistä positiivisempia. Haimme Avun päätoimittajaksi henkilöä, joka pystyy viemään eteenpäin Suomen parasta viikkolehteä. Marja Aarnipurolla oli hakijoista selkeästi paras näkemys ja kokemus Avun kehittämiseksi,” toteaa A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen.

Marja Aarnipuro lupaa, että Avun vahva brändi säilyy ja lehti kehittyy lukijoidensa arvoja kunnioittaen. ”On suuri kunnia saada tehdä suomalaisten rakastamaa klassikkoa. Apu on mahtava viikkolehti, josta teemme yhdessä osaavan toimituksen kanssa vieläkin paremman,” hän toteaa.