Asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru ilmaisi Helsingissä 3. marraskuuta järjestetyssä seminaarissa huolensa maksukanavia ja televisiopalveluita koskevien valitusten suuresta määrästä. Ministeri Kiuru muistutti puheessaan, että kanavapalveluita on tarjottava katsojille reiluin ja kestävin ehdoin.

Kuluttajat haluavat yksinkertaisia ja helppoja palveluita.  

”Ymmärrämme ministeri Kiurun huolen toimialan kasvaneesta tarjonnasta, joiden viidakosta katsojien voi olla hankalaa löytää sopivin vaihtoehto. Olemme paketoineet kanavat valmiiksi kokonaisuuksiksi vastaamaan asiakkaiden kysyntää. PlusTV:n kanavapaketit eivät vaadi käyttäjiltä uusia laitehankintoja, sillä asiakas tarvitsee kanavapakettia varten vain PlusTV:n kortin. Tämä on koettu helpoksi käytännöksi asiakkaidemme keskuudessa ”, PlusTV:n toimitusjohtaja Jyri Ratia kertoo.

”Haluamme pitää hankintakynnyksen mahdollisimman matalana, jotta Suomen parhaat maksu-tv-kanavat tavoittavat mahdollisimman monen suomalaisen antenniperheen. PlusTV tarjoaa mm. ainoana antenniverkossa kaikki huippu-urheilusisällöt samalla kortilla. PlusTV-korttia voi käyttää kaikissa kotitalouden digi-TV-laitteissa, myös kakkosasunnoilla ja kesämökeillä. Uudella lisäkorttituotteella katselu kakkostelkkareissa onnistuu kaiken lisäksi erittäin huokeasti ilman erillistä kanavapakettimaksua, pelkällä korttimaksun hinnalla”, Ratia lisää.

 Lue uutinen Uudesta Suomesta