”Tulemme yhdistämään suositun mtv3.fi/makuja -palvelun eat.fi:n nerokkaaseen konseptiin. Makuja-palvelussa on tarjolla lähes 8 000 reseptiä ruuan valmistamiseen. Tavoitteenamme on rakentaa Suomen johtava sivusto, josta ihmiset saavat kaiken haluamansa tiedon ruuasta ja ravintoloista”, MTV Oy:n verkkojohtaja Henrik Laine sanoo.

Eat.fi tarjoaa käyttäjilleen uusinta teknologiaa ja monipuolisen tavan löytää ruokapaikkoja. Palvelun käyttäjien yhteisö luo myös sisältöä sivuille esimerkisi antamalla ravintoloille arvosteluja. Ravintoloiden arvosteluja palvelussa on tällä hetkellä yli 32 000. Eat.fi tarjoaa mukana oleville ravintoloille helppokäyttöiset työkalut, joilla  ne ylläpitävät omia tietojaan.

Eat.fi toimii jo nyt kaikkialla Suomessa. MTV Oy:n tavoitteena on yhä parantaa Eat.fi -palvelua ja hyödyntää omaa vahvaa alueorganisaatiotaan.

”Eat.fi tarjoaa aktiiviselle käyttäjäkunnalleen erinomaisen käyttökokemuksen. Palvelussa on mm. ravintoloiden aukioloajat ja paljon käyttäjien antamia arvioita ravintoloista. Kun pakettiin pistetään vielä Makuja-palvelumme lähes 8000 reseptiä ja Maikkarin tähtikokkien parhaat ruokaideat, huippusuositut ruokablogit, makutestit, ruokamaailman uutiset ja uutuudet on tarjolla ylivoimainen palvelu ruuasta kiinnostuneille”, Henrik Laine sanoo. MTV3.fin ruokasivuilla vierailee viikossa noin 150 000 eri kävijää.

”Keskityimme 2Generalin ja PPL Median kanssa tekemään mahdollisimman laadukasta ja toimivaa palvelua, mutta Eat.fi on aina tarvinnut lisää myynti- ja markkinointivoimaa, jotta se saavuttaisi todellisen potentiaaliinsa. Nyt tätä voimaa todellakin on, ja pääsemme palvelemaan sekä suomalaisia ravintoloita että heidän asiakkaitaan entistäkin paremmin. On myös hienoa päästä innovoimaan ja kehittämään uusia laadukkaita ja käyttäjäläheisiä tuotteita MTV Oy:n muiden palveluiden kanssa. Kun kaikki palikat ovat paikallaan, voi palvelua rakentaa aivan uudella tavalla”, Eat.fi perustaja Tina Aspiala sanoo.

Aspiala siirtyy liiketoimintakaupan yhteydessä MTV Oy:hyn Eat.fi:n kehityspäälliköksi.