Muutto Sanomataloon tapahtuu ensi vuoden jälkipuoliskolla, mutta toimitusten yhteistyötä lisätään mahdollisimman pian.

”Pystymme yhdessä luomaan aiempaakin vahvemman uutispalvelun niin televisioon, verkkoon, uusiin lukulaitteisiin, radioon kuin painettuun lehteen. Yhteistyön myötä syntyy uudenlainen uutispalvelu, jossa yhdistyvät Hesarin ja Nelosen kerronnalliset vahvuudet”, sanoo Helsingin Sanomien kustantaja, vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen.

Nelosen uutistoimituksen työntekijät siirtyvät Helsingin Sanomiin vanhoina työntekijöinä. Siirron ajankohta täsmentyy myöhemmin.

Siirron tapahduttua vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen johtaa yhdistettyä toimitusta ja toimii myös Nelosen uutisten vastaavana päätoimittajana. Eero Hyvönen jatkaa päätoimittajana HS:n toimituksessa vastuullaan Nelosen uutistoiminta.