Groove FM:n uudessa reippaan ajankohtaisessa aamuohjelmassa suositut radiojuontajat Mika Kankaanpää ja Ninni Salminen tuovat kuuntelijoiden aamuun asiaa, ajatuksia ja iloa letkeän musiikin lomassa. Aamuun ja päivään virittäydytään Groove FM:llä klo 7 – 11.
 
Suosittu juontaja ja radiopersoona Sanna Mämmi virkistää Groove FM:n iltapäiviä klo 13 – 17 ja auttaa kuulijoita pääsemään irti töistä vapaalle. Sannan juontamissa Groove FM:n iltapäivissä pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja päivän tapahtumiin, uutisiin sekä tapahtumiin niin kanavalla kuin sen ulkopuolella.
 
Groove FM:n uudistuneissa iltapäivissä keskitytään myös arkeen ja sen pyörittämiseen life stylen kuten ruoan, ravinnon, kodin, sisustamisen, matkailun, muodin ja hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Sannan juontamat iltapäivät maustaa menevän svengaava musiikki.
 
”Groove FM:n kuuluvuusalueen laajentuminen Seinäjoen, Lapuan, Kuhmon ja Kauhavan alueelle on tärkeä etappi, jota olemme tavoitelleet jo pitkään”, kertoo Metroradio Finland Oy:n toimitusjohtaja Pekka Hurme. ”Tämä tuo varmasti uusia kuuntelijoita kanavalle. Lisää uusia kuuluvuusalueita on odotettavissa vuoden vaihteessa.”
 
Groove FM on Suomen suosituinta funkin, soulin, bluesin ja letkeän svengaavan musiikin ja lifestylen radiokanava, joka tarjoaa kuuntelijoilleen sekä painavaa asiaa että viihdettä sekä svengaavaa musiikkia.  Kanavaa voi kuunnella myös nettiradiona.
 
Kajaanin taajuus 103,4 MHz
Seinäjoen alueen taajuus 87,6 MHz