Ketjulla (www.grayling.com) on 70 toimistoa 40 maassa ja työllistää yhteensä yli 1000 viestinnän ammattilaista. Palveluihin kuuluvat markkinointiviestinnän lisäksi sijoittaja- ja vaikuttajasuhteet sekä tapahtumamarkkinointi.

”Olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme kuluvan vuoden aikana digitaaliseen markkinointiin ja vaikuttajasuhteisiin. Uusi Grayling-yhteistyö tukee tämän osaamisen kehittämistä”, toimitusjohtaja Markku Vänskä sanoo. ”Text 100 -yhteistyö on palvellut meitä erinomaisesti ja olemme sen avulla rakentaneet yhden maan parhaista ICT-viestinnän tarjonnasta. Asiakkaamme kysyvät yhä enemmän vaikuttajaviestinnän palveluita ja haluamme tarjota heille vahvan kansainvälisen yhteistyöverkoston.”

Ketjun merkittävimpiä uusia globaaleja asiakkuuksia viime vuoden aikana ovat olleet British Airways ja DHL. ”Graylingin tavoitteena on nousta seuraavan viiden vuoden aikana suurimmaksi itsenäiseksi viestintätoimistoketjuksi. Käytännössä tämä tarkoittaa voimakasta globaalia kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta”, pohjoismaiden toimintojen johtaja Peter Eriksson kertoo.

Grayling syntyi kolmen yhtiön fuusiona vuonna 2009, jonka yhteydessä emoyhtiöön sulautui Itä-Euroopan laajin viestintätoimisto Mmd sekä Trimedia. Emokonserni Huntsworth on listattu Lontoon pörssissä. Grayling laajeni pohjoismaihin vuonna 2010 ostamalla Ruotsin suurimpiin toimistoihin kuuluvan Sund Kommunikationin. Grayling valittiin viime vuonna parhaaksi strategiseksi viestintäkumppaniksi Ruotsissa. Yhtiöllä on yli 50 työntekijää kolmessa toimistossa Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössa.

Pohjoismaissa yhtiö toimii Conexion lisäksi kahden muun yhteistyötoimiston kanssa. Suurimpiin tanskalaisiin toimistoihin kuuluva PrimeTime (www.primetime.dk) työllistää 30 ja Axxept (www.axxept.no) Norjassa 15 viestinnän ammattilaista.

Conexio on viestinnän asiantuntijoiden omistama organisaatio. Meitä yhdistää kiinnostus kehittää tulevaisuuden vaikuttamisen keinoja, joilla voimme auttaa asiakkaitamme menestymään. Conexio työllistää 12 henkilöä ja vuoden 2011 myyntikatetavoite on miljoona euroa.