ePressi.com on Suomen nopeimmin kasvava tiedotejakelukanava. 

ePressi.com on uusi ja tehokas tapa jakaa lehdistötiedotteet mediaan. ePressin mediatietokanta on Suomen laajin. ePressin avulla tiedotteet voi jakaa myös sosiaalisessa mediassa, ja tiedotteet löytyvät hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla hyvin hakukoneista.

Tähän asti lehdistötiedotteiden jakelu on ollut joko vaikeaa tai kallista. Vaikeaa se on silloin, kun medialistat ja tiedotteen jakelu täytyy hoitaa käsin. Jos on halunnut varmistua tiedotteen läpimenosta, on täytynyt käyttää kankeita ja kalliita jakelupalveluita.

ePressi.comin käyttö tapahtuu kiinteähintaisella vuosisopimuksella tai kertamaksulla tiedotteen jakelusta. Lehdistötiedotteiden ammattimainen jakelu ei ole enää kustannustekijä. 

ePressi.comin hinta on kiinteä riippumatta tiedotteiden määrästä. Voit siis kertoa julkisuuteen asioista aina, kun siihen on tarvetta.

www.epressi.com