”Apollo-uutispalvelun osto jatkaa Sanoma Newsin kasvustrategiaa digitaalisessa mediassa ja vahvistaa asemaamme Latviassa, jossa toimimme jo autojen luokitellun ilmoittelun Auto24.lv -palvelulla. Sanoman vahva osaaminen online-uutistoiminnassa ja mediamyynnissä sekä Virossa erinomaisesti menestyneen Auto24 -konseptin integrointi Apolloon auttaa molempia palveluja vahvistamaan asemiansa Latviassa”, toteaa Sanoma Newsin toimitusjohtaja Pekka Soini.

Apollo.lv:n liikevaihto vuonna 2010 oli noin 500 000 euroa. Palvelulla on 450 000 eri kävijää kuukaudessa.

Apollo.lv liitetään operatiivisesti osaksi Sanoma Digital Finlandin Baltian organisaatiota, johon kuuluu autopalveluiden lisäksi Viron suurin luokitellun ilmoittelun markkinapaikka Kuldnebors.ee

Kaupan myötä Sanoman palvelukseen on tarkoitus siirtyä 16 Apollo.lv:n työntekijää.