K-Plus Oy:n toimitusjohtaja Niina Ryynänen kertoo, että myös lukijatutkimusten mukaan Pirkka-lehden sisältö kiinnostaa laajasti.

– Suosituimpia kokonaisuuksia ovat ruoka ja reseptit sekä kodin sisustukseen, puutarhaan ja remontointiin liittyvät jutut. Myös perinteinen NiksiPirkka on säilyttänyt suosionsa.

 

Pirkka-lehteä on uudistettu kuluvan vuoden aikana. Muun muassa ulkoasua, rakennetta ja sisältöä on hiottu entistä paremmaksi. Uudistuksessa on otettu huomioon lehden lukijatutkimuksissa esiin nousseita kehitysajatuksia. Lisää toivotaan muun muassa terveyteen, vapaa-aikaan ja matkailuun liittyviä uutisia.

 

Uudistunut Pirkka.fi on vuorovaikutteinen sivusto

 

Pirkka-lehteä voi lukea myös sähköisenä versiona Pirkka.fissä. Pirkka-lehden kehityksen ohella Pirkka.fi-sivusto on uudistunut tänä vuonna.  Uudistus lisää sivuston vuorovaikutteisuutta ja yhteisöllisyyttä muun muassa sähköisen reseptikirja Oma keittiön avulla.

Syyskuussa Pirkka.fihin avautui Pirkka Ideanurkka -palvelu, jossa kuluttajat voivat lähettää toiveitaan muun muassa Pirkka-tuotteisiin, resepteihin ja lehtijuttuihin liittyen. Idean lähettäjille vastataan ja lähetetään tieto, mikäli idea toteutetaan.