OSG Stockholm -toimistoa vetävät John Björkman ja Jesper Wahlström. Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa toimiva OSG pitää Skandinaviaa kotimarkkina-alueenaan.

– Tavoitteenamme on vakiinnuttaa asemamme Tukholmassa ja kasvattaa OSG Stockholmista viiden vuoden aikana 15–25 hengen organisaatio, OjalaSaariGroupin toimitusjohtaja Jaakko Ojala kertoo.

OSG Stockholmin toimitusjohtaja John Björkman on toiminut aiemmin muun muassa Fazerin ja Hartwallin markkinoinnin johtotehtävissä Ruotsissa ja Suomessa sekä toimitusjohtajana Grey Group -markkinointiviestintäkonsernissa Ruotsissa. Lisäksi hän on ollut hallitustehtävissä useissa Grey Group -konsernin yhtiöissä Skandinaviassa.

Jesper Wahlström on kokenut ruotsalainen luova johtaja ja digitaalisen markkinointiviestinnän huippuammattilainen, joka tulee OSG:lle markkinointiviestintätoimisto Projectorin Creative Directorin ja toimitusjohtajan tehtävästä. Projector on yksi Ruotsin menestyneimmistä digitaalisen markkinointiviestinnän toimistoista.

– OSG Stockholm integroituu saumattomasti OSG-konserniin. Uskon, että yksityisesti omistetussa OSG:ssä on mahdollista käynnistää aito pohjoismainen yhteistyö, joka toimii asiakkaidemme eduksi, John Björkman sanoo.

Tukholman jälkeen OSG tähyää kohti Osloa ja Kööpenhaminaa työnimellä OSG Scandinavia.