Medianomi Reetta Nurmo on nimitetty viestintäsuunnittelijasta Creative Manageriksi 1.8.2011 alkaen. Hän vastaa Mediatalo Opiskelupaikan viestintätiimin toiminnasta sekä asiakkaiden viestinnän strategisesta suunnittelusta.

Tiina Leppiniemi on nimitetty toimittajasta viestinnän tuottajaksi 1.8.2011 alkaen. Hän vastaa muun muassa asiakkaille toteutettavien viestintäsuunnitelmien käytännön toteutuksesta ja Opiskelupaikka.fi-sivustosta.

KTM Jonna Somero on nimitetty myyntipäälliköksi 1.8.2011 alkaen. Hänen vastuullaan on myyntityö ja asiakassuhteiden hoito.

PsM Sini Suomi on nimitetty 1.8.2011 alkaen tittelillä Project Manager of International Studies. Hän vastaa kansainvälisestä toiminnasta sekä Opiskelupaikka.fi-sivuston Virtuaaliopo-palvelusta.

Mediatalo Opiskelupaikka tarjoaa tulevaisuuttaan pohtiville nuorille maksutonta opintoneuvontaa sekä tietoa jatko-opiskelusta, opiskeluelämästä, välivuodesta ja työelämästä osoitteessa www.opiskelupaikka.fi. Haluamme auttaa nuorta saavuttamaan unelmiensa opiskelupaikan ja haaveammatin.