Slidefy.com on täysin uudenlainen palvelu tapahtumien järjestäjille. Palvelun avulla voi jakaa kokousten, seminaarien tai koulutustilaisuuksien esitysmateriaalit vastaanottajille helposti joko ennen tilaisuutta, sen kuluessa tai jälkikäteen. Aineistoa pääsevät lukemaan vain määritelty kohdeyleisö, ja se jää heille arkistoon.

Kun osallistuja on antanut sähköpostiosoitteensa ennakkoon järjestäjälle, hän saa Slidefy.com –sähköpostiviestin, joka sisältää linkit aineistoon, jonka järjestäjä on ladannut Slidefy.comiin. Osallistujan ei tarvitse enää kirjoittaa muistiin esityksien sisältöä , vaan hän voi selata niitä omalta läppäriltään, tabletiltaan tai älypuhelimeltaan ja keskittyä pelkästään omaksumiseen. Osallistuja löytää esitykset myös tapahtuman jälkeen Slidefy.com -sähköpostiviestin kautta ja näin sanoma jää elämään.

Palvelu toimii erittäin yksinkertaisesti. Järjestäjä lataa esitykset verkkoon ja lisää tapahtuman osallistujien s

ähköpostiosoitteet eli Slidefy.com -sähköpostiviestin vastaanottajat. Slidefy.com muuntaa materiaalit sivuiksi, joiden selailu onnistuu millä tahansa päätelaitteella hitaallakin verkkoyhteydellä. Vastaanottaja saa Slidefy.com -sähköpostiviestin, johon on viimeisen tapahtuman lisäksi koottu kaikkien aiempien tilaisuuksien materiaalit, jotka hänelle on lähetetty Slidefy.comin kautta. Viestissä kaikki esitykset ovat vain yhden klikkauksen päässä.

Tapahtumien järjestäjä saa palvelun käyttöön vuosimaksua vastaan, jolloin tapahtumien ja siihen osallistuvien määrä on rajaton. Palvelun voi hankkia myös yhden tilaisuuden ajaksi. Palvelun saa ostaa suoraan verkkosivuilta heti käyttöön. Maksutapoina käyvät yleisimmät luottokortit, PayPal ja laskutus.

Slidefy.comin tuottaa suomalainen ohjelmistotalo Fijaco Oy. Yhtiö kehittää globaaleja internetratkaisuja, jotka auttavat asiakasta näkymään kohdeyleisölleen. Slidefy.comin teknologian on suunnitellut ja toteuttanut oululainen Koodiviidakko Oy.

Lisätietoa Slidefy.com palvelusta ja Fijaco Oy:stä:

Sofia Liukkonen

toimitusjohtaja

sofia.liukkonen(at)fijaco.com

 +358 40 1284013

 www.slidefy.com

 

Slidefy.comin tuottaa suomalainen ohjelmistotalo Fijaco Oy. Yhtiö kehittää globaaleja internetratkaisuja, joilla asiakasyritys näkyy entistä paremmin kohdeyleisölleen.