Osana kasvu- ja investointistrategiaansa, Worldgroup uudelleenjärjestelee McCannin Suomen toiminnot ja yhdistää luovuuden, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisen yhden katon alle. 

”Markkinaosuustaistelun lisäksi yritykset miettivät, miten asiakkaita voidaan palvella paremmin, nopeammin ja kustannustehokkaammin sekä millaisia uusia liiketoimintamalleja digitalisaatio mahdollistaa. Innovaatioita syntyy, kun luovuus, teknologia ja bisnes kohtaavat. Valehtelisin, jos väittäisin, että en olisi uudesta kokoonpanosta innoissani”, kertoo Jani Virtanen, Brandsonin toimitusjohtaja ja perustaj

a.

”Olemme myös McCannin sisällä pioneerin roolissa ja voimme luoda uutta koko ketjun näkökulmasta. Osaamisemme sekä aidosti kansainvälisen verkostomme johdosta olemme vahva vaihtoehto niin kotimaisille kuin kansainvälistyville palvelu- ja teknologiayrityksille”, sanoo Petteri Lillberg, McCannin toimitusjohtaja.

”Olemme haastaneet itsemme yhdessä paikallisen johdon ja Brandsonin kanssa miettimään monia palikoita uudestaan. Lopputuloksena on markkinoille mielenkiintoinen uusi toimisto ”, toteaa Thomas Høgebøl, McCannin Pohjoismaiden ja Beneluxin johtaja.

“Brandsonin ja uudelleenjärjestelyn myötä McCannilla on kaikissa pohjoismaissa vahva digitaalinen läsnäolo. Tanskassa digitoimisto Geist liittyi McCannin muutama kuukausi sitten”, jatkaa Høgebøl.

McCann Worldgroup koostuu Suomessa jatkossa kolmesta kivijalasta. McCann on luova mainostoimisto. EXP on monikanavainen markkinointiviestinnän tuotantoyhtiö. Brandson kehittää uuden teknologian avulla verkko- ja mobiilipalveluja. Kaikki palvelevat asiakkaita Suomessa, Pohjoismaissa ja kansainvälisesti.

Kivijalat toimivat nyt jo saman katon alla yksinä asiakastiimeinä ja työllistävät yhteensä reilut 30 henkilöä. Uuden kokonaisuuden yhteenlaskettu myyntikate on noin 3,5 miljoonaa euroa ja sen asiakkaita ovat mm. ABB, Viking Line, Matkahuolto, Diacor,Top-Sport, Nestlé, Maybelline, ExxonMobil, Syöpäsäätiö, Opel ja Huoneistokeskus.

McCann Worldgroupin Suomen toimitusjohtaja on Petteri Lillberg, Jani Virtanen varatoimitusjohtaja. Brandsonin toisesta perustajastaHeikki Lehdosta tulee uuden kokonaisuuden teknologiajohtaja.