Ensimmäisessä vaiheessa Zeeland uudistaa Blue1:n verkkopalvelun, missä tavoitteena on luoda kuluttajalähtöinen ja inspiroiva palvelu niin sisällöllisesti kuin kokemukseltaankin.

 Kaikkien lentoyhtiöiden verkkopalvelut ovat lähes toistensa kopioita. Haluamme erottua edukseen luomalla modernin, rajoja rikkovan palvelun, josta tulee meille selkeä kilpailuetu , sanoo Kristiina Kukkohovi , Blue1:n Director, Marketing & E-commerce.

Aiemmin markkinoinnin lähtökohtana oli houkutella ihmisiä kampanjoilla verkkosivuille. Nyt näkökulmaa muutetaan niin että painopiste siirretäänkin suoraan Internetiin, missä ihmiset jo ovat, ja markkinoidaan verkkolähtöisesti , Kukkohovi kertoo.

Panostamme vahvasti digitaaliseen suunnitteluosaamiseen. Suunnittelumme ehdoton lähtökohta on konventioiden haastaminen sekä liiketoiminnan tarpeiden aito ymmärtäminen niin, että suunnittelun lopputulos omalta osaltaan kehittää asiakkaan liiketoimintaa haluttuun suuntaan. Blue1 on näistä lähtökohdista meille erityisen toivottu ja mieluisa kumppani , sanoo Teija Sirko , Zeelandin digitaalisten palveluiden liiketoimintajohtaja.

Zeelandin valintaan vaikutti muun muassa vahva paikallisuus, riittävät resurssit ja vakuuttavat referenssit.

Kilpailutuksen mittaan käydyissä keskusteluissa meissä heräsi luottamus Zeelandin toimintaan ja osaamiseen. Arvostimme erityisesti sitä, että Zeelandilla on rohkeutta haastaa meidän tekemisiämme , Kukkohovi sanoo.