Viihteeseen erikoistunut tuotantoyhtiö Blue Media Productions Oy vahvistaa asemaansa tapahtumamarkkinoinnin, markkinointiviestinnän sekä suhdetoiminnan saralla. Samalla yhtiö panostaa jatkuvaan innovatiivisuuteen uusien tv-, markkinointi- sekä viestintäkonseptien osalta. Edellä mainituista toiminnoista vastaa jatkossa innovaatiojohtajaksi nimitetty Wille Wilenius.

Wilenius on tunnettu hahmo suomalaisessa viihdemaailmassa ja toiminut jo  vuosikymmeniä median, suhdetoiminnan ja markkinoinnin parissa. Hänet tunnetaan media- ja viestintämaailmassa verkostoitujana sekä luovana uudistajana. Innovaatiojohtajana Blue Media Productionsissa Wilenius kehittää yhtiön palveluita ja vahvistaa luovuuden ja innovatiivisuuden asemaa organisaatiossa.

”Tuotantoyhtiöiden toimenkuva laajenee koko ajan perinteisestä ohjelmatuotannosta. Yhtiöt osallistuvat tänä päivänä enenevissä määrin yhteistyökumppanien hankintaan, ja viestintäpalvelut ovat seuraava luonnollinen askel palvelutarjontamme laajentamisessa”, kertoo Blue Media Productionsin kehitysjohtaja Titti Myhrberg. ”Tavoitteenamme on uuden innovaatiojohtajan myötä kuulua kotimaisiin kärkijoukkoihin uusien tv-ohjelmakonseptien kehittämisessä”, hän jatkaa.

”Myös viestintäkenttä laajenee alati ja sitä kautta asiakkaiden tarpeet. Blue Media Productionsilla on kokemusta ja asiantuntemusta erilaisista konsepteista televisiosta ja printistä sosiaaliseen mediaan, ja pystymme vastaamaan kysyntään vankalla ammattitaidolla. Seuraamme jatkuvasti alan uusimpia tuulia ja teknologian kehitystä”, kommentoi Wille Wilenius.

Blue Media on yksi suurimmista suomalaisomistuksessa olevista itsenäisistä tv-tuotantoyhtiöistä, joka on toiminut viihteen parissa jo yli 10 vuoden ajan. Blue Media -perheeseen kuuluvat tuotantoyhtiö Blue Media Productions Oy:n lisäksi henkilöstövuokraukseen keskittynyt Blue Media Staff Oy sekä Blue Media Oy, joka omistaa Pasilassa sijaitsevat studiot, filmihallin sekä mittavan tv-ulkotuotantokaluston. Blue Median liikevaihto vuonna 2010 oli noin 5,9 milj.€

Blue Mediasta löytyy ammattitaitoa niin musiikkiviihteen, draaman, realityn ja konserttien kuin lastenohjelmienkin saralla, Karavaanareista Elämä Lapselle -konsertteihin. Wileniuksen myötä palvelutarjontaan liitetään myös viestintäpalvelut: viestintä, suhdetoiminta, yhteistyökumppanuudet ja markkinointi.