Kuvausautojen ajoaikataulu tarkentuu lähempänä aloitusajankohtaa ja julkaistaan ennen kuvausten aloittamista palvelun ohjesivustolla.

Kuvausajoneuvot ovat selvästi tunnistettavissa katukuvasta. Korkealla olevan kameran lisäksi niissä on Googlen logot ja erikoinen väritys. Kuvamateriaalia kerätään autojen lisäksi kolmipyöräisellä polkupyörällä, jonka avulla on kuvattu muualla maailmassa esimerkiksi puistoja, pyöräilyreittejä, retkeilypolkuja ja nähtävyyksiä.

Kuvattu materiaali julkaistaan palvelussa kuukausien kuluttua. Kerätyt kuvat käsitellään ja liitetään tarkasti yhteen. Tekninen työ vie yleensä kuukausia, jonka jälkeen kuvat ovat käyttäjien saatavilla sekä Street View- että Google Maps -palveluissa. Uuden materiaalin julkaisemisesta ilmoitetaan erikseen.

Kaikista Street View -kuvista sumennetaan kasvot ja rekisterinumerot ennen julkaisua. Julkaisun jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus pyytää kuvia poistettavaksi.

Yritykset voivat upottaa Google Mapsin omille nettisivuilleen. Ne voivat hyödyntää ilmaisesta Street View -palvelua esittelemällä esimerkiksi erilaisiakaupallisia tai julkisia palveluitaan.