MTL Communications Awards –juhlassa 3.11.2011 palkitaan myös vuoden viestintätyö sekä vuoden viestintätoimisto. Kilpailun järjestää Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n viestintätoimistojen toimialaryhmä.

Suomalaisen viestintäalan osaaminen on vankkaa ja viestinnällä saavutetaan merkittäviä tuloksia, joita päästään ensimmäistä kertaa vertailemaan kaikille viestintätoimistoille avoimessa kilpailussa. Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n viestintätoimistojen toimialaryhmä palkitsee vuoden viestintätyön sekä vuoden viestintätoimiston. Lisäksi viestintätöitä voidaan ilmoittaa seitsemään eri kilpailukategoriaan, jotka ovat B2B-B2C-, vaikuttaja-, talous- ja sijoittajaviestintä, yhteiskunnallinen viestintä, muutos- ja kriisiviestintä sekä sisäinen viestintä.

 – Viestintätoimistojen työ näkyy vastuullisina tekoina, inspiroivina ajatuksina ja tavoitteita tukevana julkisuutena yhteiskunnassa ja organisaatioissa. Viestinnällä rakennetaan vaikuttavuutta ja vaikutusvaltaa, se on vastuullista johtamista ja markkinan rakentamista. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin ja tunnetuksi viestintätoimistojen ammattilaisten tarjoamien palvelujen laajuus, merkitys ja liiketaloudelliset hyödyt.

Tavoitteemme on vahvistaa suomalaisten organisaatioiden asemaa avoimessa globaalissa taloudessa, sanoo ryhmän hallituksen puheenjohtaja Christina Forsgård.

 

Kilpailun tuomariston muodostavat viestintäalan vahvat vaikuttajat ja asiantuntijat. Tuomariston jäseninä toimivat Innovaatiojournalismin seuran hallituksen jäsen, taloustoimittaja Jyrki Alkio, Kone Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Korkiakoski, ProCom ry:n toimitusjohtaja Elina Melgin, Wärtsilä Oyj:n viestintäjohtaja Atte Palomäki, professori Alf Rehn ja Pääomasijoittajayhdistyksen puheenjohtaja Artturi Tarjanne.

Tuomariston puheenjohtajana toimii MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala.

 Kilpailun voittajat julkistetaan MTL Communications Awards -juhlassa Helsingin Pörssitalolla 3.11.2011.